What's new
Anthro World Forum

This is an anthropology forum where we cover all sorts of topics and discussions. Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts. Register today to become a member!

Patriotic Kurdish Journalist / Youtuber . passify

Kurdquistador

Moderator
Staff member
Hayır batı asyalılar ağırlıklı R1b soyundalar + Yamnayadan önce I1-I2'nin yüksek olduğu aşikar. Batı Asya'da ise J2 baskındır lakin güneydoğu anadolu bölgesinde R1a'nin yani paki ve Hint gibi ülkelerde yüksek olan ydna haplogrubun fazla olduğunu biliyoruz

haplogruplar insan DNAsinin COOOOK KÜCÜK bir parcasidir

troll musun nesin

bati asya ve avrupa (özellikle akdeniz halklari ve balkan ile ) arasinda overlap var .

kürtler sana gösterdigim threaddeki insanlar gibi görünür . okadar

Kurdquistador

Moderator
Staff member
TM o zaman şöyle sorayım sana eğer sarışın mavi gözlü biri ben Kürdüm diyorsa atipik midir?

renk olarak atipik olur ancak sarisin mavi gözlü kürt atipik kürtdür ama yinede "kurdish range" icindedir . özellikle yüz hatlari tipikse

ama "hintli" ye benziyen kürt diye birsey yok . ya karismis birisidir ya da EXTREME atipikdir . "kurdish range" icinde degildir

ve ben kürtleri oldugu gibi gösteriyorum . beyazlatmiyorum . binden fazla kürt resmi ve video koydum foruma .

Kurdquistador

Moderator
Staff member
onlarda sout asian / AASI var bizde yok (cook az) ve onlarda akdeniz fazla yok bizde cok var

alakamiz yok onlarlan . birak artik lütfen bu sacmaligi

ve senin tipin hint degil bence ama kürt "range" icinde degilsin . kürt + dom + arap mix tipi var sende

Kurdquistador

Moderator
Staff member
avrupa dnasi dedigin zaten her kürtde yeterince mevcut

bak ben diyeceyimi dedim

kürtlerin genetik sonuclarinida koydum ve 1000 den fazla kürt surati da koydum

gerisini sen düsün

Kurdquistador

Moderator
Staff member
O zaman bende %10 güney asya varsa bendeki de eskidir baya yani m.ö'ye kadar gider

kürtlerde ortalama 2% ama

sende mesela 9% cikarsa bu hic bir etnik kürt olan bir insanda cikamayacak bir rakamdir . ve eskide degil 100 sene icinde filan en fazla domlarlan karismaktan gelir

2% den cok fazla cikan biri kürt degildir