Lazy Town, the cartoon lollol whats this? somehow it looks familiar
Lazy Town, the cartoon lollol whats this? somehow it looks familiar
Eurafricanid+some turanidis this guy pontid+turanid?
![]()
![]()
![]()
you mean atlanto med?Eurafricanid+some turanid
No. Atlanto Med/North Atlantid farklı. Eurafricanid/Proto Atlanto Medyou mean atlanto med?
benim de med kısmım acaba pontid değil de atlanto med/eurafricanid olabilir mi?No. Atlanto Med/North Atlantid farklı. Eurafricanid/Proto Atlanto Med
1.protoatlanto med ve north atlantid aynı değil ki
bu atlanto med
View attachment 4197
bu atlantid
View attachment 4198
bu north atlantid
View attachment 4199
değil mi?
Bence atlantid fenotipi eurafricanid+north atlantid karışımı olabiliratlanto med ve north atlantid aynı değil ki
bu atlanto med
View attachment 4197
bu atlantid
View attachment 4198
bu north atlantid
View attachment 4199
değil mi?
Bilmiyorum. Kafanın uzun olması ve genişlik ise ya çok geniş ya da dar olması lazım.benim de med kısmım acaba pontid değil de atlanto med/eurafricanid olabilir mi?
uzun kafa derken dolico anlamında mı?Bilmiyorum. Kafanın uzun olması ve genişlik ise ya çok geniş ya da dar olması lazım.
Evetuzun kafa derken dolico anlamında mı?
sen vengeance'e de dolico dedin ama brachy benim ne senin kadar uzun ne onun kadar kısa meso galibaEvet
kafanın arkasının uzunluğu diyorumsen vengeance'e de dolico dedin ama brachy benim ne senin kadar uzun ne onun kadar kısa meso galiba
Hayır genel olarak bahsediyorum. En tepeden çene bitimine kadarkafanın arkasının uzunluğu diyorum
gram anlamadım ne dediğini şuanHayır genel olarak bahsediyorum. En tepeden çene bitimine kadar