Ne naz yapicam. Benim gizlim saklım yok. Buraya yaz
DNA testi sonucu hakkında soru soracan herhalde. Hayır daha almadım sonuçları. Çünkü Amerikan gümrüğüne takıldı. Ve kit'im analiz edilmedi
Hayır.birsey konuşmak istemiyorum.yok hayir . baska seyler
konusalim mi özelden ?
@Everyone what's your favorite scene from scarface?
Wtf is this this bruh 🤣🤣
Asil in durumu dedin ya; Kürtlerde yabancı maternal tipler görmek zordur ama çoktandır moda olmuş aşiretlere hakkariye, diyarbakıra falan yabancı gelin almak karadenizli mi desen trakyalımı taylandlımı rus mu falanmı desen böylece aslında görebilir millet değişik tipli Kürtler.I've never heard of such a thing either. But maybe there are few people like Asil's situation, I don't know.
Asil in durumu dedin ya; Kürtlerde yabancı maternal tipler görmek zordur ama çoktandır moda olmuş aşiretlere hakkariye, diyarbakıra falan yabancı gelin almak karadenizli mi desen trakyalımı taylandlımı rus mu falanmı desen böylece aslında görebilir millet değişik tipli Kürtler.
1/8 Kürt olan biri Kürt müdür?
Valla bizim Kürdistan da baba Kürtse kişi erkek adam gibi Kürttür aksini söyleyene aslını inkar eden diyorlar😀😀bis insan yari rus yari kürt se yari rus yari kürtdür . ne oldugunu bilir . ama yabancilari assimile ederek kürt kimligini degismez
7/8 İtalyan 1/8 Kürt
aren't you already have some georgian roots? it's not same thing like russian or thai. some people migrated kurdish majority areas it's not lie my grandpa's family is one of them, they are migrated from ahıska to ağrı. (later they all migrated to the west) from the caucasus, even from the balkans, people settled in the east.Asil in durumu dedin ya; Kürtlerde yabancı maternal tipler görmek zordur ama çoktandır moda olmuş aşiretlere hakkariye, diyarbakıra falan yabancı gelin almak karadenizli mi desen trakyalımı taylandlımı rus mu falanmı desen böylece aslında görebilir millet değişik tipli Kürtler.