any solutions?
KARABOĞA Well-known member Country Jun 4, 2023 #2 it's actually thick in most parts but some parts are i don't have beard and my mustache is like a shit
it's actually thick in most parts but some parts are i don't have beard and my mustache is like a shit
KARABOĞA Well-known member Country Jun 4, 2023 #4 sucuklu ceviz said: Jilet permatik kullan Click to expand... harbi etki ediyor mu bi ara başlamıştım jiletle traş olmaya üşendim sonra yine makineye döndüm
sucuklu ceviz said: Jilet permatik kullan Click to expand... harbi etki ediyor mu bi ara başlamıştım jiletle traş olmaya üşendim sonra yine makineye döndüm
idklolimo Well-known member Jun 4, 2023 #5 KARABOĞA said: harbi etki ediyor mu bi ara başlamıştım jiletle traş olmaya üşendim sonra yine makineye döndüm Click to expand... Yüzünün kıl olmayan yerlerini bile tıraş et 1 yıl sonra Kurt adam gibi olacaksın lol
KARABOĞA said: harbi etki ediyor mu bi ara başlamıştım jiletle traş olmaya üşendim sonra yine makineye döndüm Click to expand... Yüzünün kıl olmayan yerlerini bile tıraş et 1 yıl sonra Kurt adam gibi olacaksın lol
Maj313 Well-known member Jun 4, 2023 #6 Some people use minoxidil Or rosemary oil or you could just embrace your tatari roots and accept the johny Depp style facial hair
Some people use minoxidil Or rosemary oil or you could just embrace your tatari roots and accept the johny Depp style facial hair