What's new
Anthro World Forum

This is an anthropology forum where we cover all sorts of topics and discussions. Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts. Register today to become a member!

Empty thread

Kurdquistador

Moderator
Staff member
ve siirtli olduğunu hatırlıyorum yüksek ihtimal kürtlük veya araplık olmalı tanıdığım birkaç kürt arkadaşımı andırıyor şahsen

@GREAT SARGON test yaptırmayı düşünüyor musun_

yine kizacak bana ama dogruyu söylemem gerek . cingene / dom + kürt + biraz arap mix görünüyor tip olarak . eger kürtse cok atipik bir kürtdür . emin ol

bunu testde 100% kürt olarak ciksa bile aynisini söylicem cünkü öyle

kendisi test yapip cingene olmadigini bize ispatlamak istiyor . halbuki ben dedim kendisine kürtse kürtdür ama cok atipik olur

KARABOĞA

Well-known member
Country
Turkey
yine kizacak bana ama dogruyu söylemem gerek . cingene / dom + kürt + biraz arap mix görünüyor tip olarak . eger kürtse cok atipik bir kürtdür . emin ol

bunu testde 100% kürt olarak ciksa bile aynisini söylicem cünkü öyle

kendisi test yapip cingene olmadigini bize ispatlamak istiyor . halbuki ben dedim kendisine kürtse kürtdür ama cok atipik olur
gypsy vibe'ı almadım ben bence arap + kürt karışımı levant arap değil daha çok ıraklı araplar gibi

Kurdquistador

Moderator
Staff member
gypsy vibe'ı almadım ben bence arap + kürt karışımı levant arap değil daha çok ıraklı araplar gibi

bizim dogu anadolu gypsiler türkiyenin diger bölgelerindeki cingenelerden biraz farkli görünüyor zaten . ve yüzünde cingene etkisi oldugunu sadece ben demiyorum . bir kac diger üye de öyle diyor . ve hayir sargon bu senin cingene oldugun anlamina gelmez ama tip öyle

neyse ben diyecegimi dedim kürt olarak . gerisi size kalmis

Kurdquistador

Moderator
Staff member
DNA testim Kürt veya Türk çıksa kimsenin düşüncesini umursamayacam. Bu iş bu kadar basit...

ne alaka ama ?

ben sana dedim zaten eger kürt oldugunu biliyorsan zaten testde de kürt cikacaksin

ama atipik tipli bir kürtsün o halde . kötü birsey degil bu . ama gercek

KARABOĞA

Well-known member
Country
Turkey
TA'daki üyeler beni anatolid ve asian alpinid olarak sınıflandırdi ne düşünüyorsun?
@Placeboo
gördüm o konuyu tamamen biased bence türkiyeden olmadığını söylemeden önce hepsi farklı şeyler yazmıştı pakistanlı yazan bile vardı (pakistanlı durmuyorsun) türk olduğunu söyledikten sonra birkaç kişi öyle sınıflandırmıştı hatırlıyorum

KARABOĞA

Well-known member
Country
Turkey
Bende alpinid yok diyorsun doğru mu anladım?
ben göremedim belki vardır bilemiyorum ben çok iyi sınıflandırdığımı iddia etmiyorum

Siirt-Bitlis
vengeance aksini düşünecek yüksek ihtimal xd ama orada batıdan daha fazla sana benzeyen insan ortalaması belki ondan atipik gelmiyorsundur ben hala kürt-arap karışımı gibi durduğunu düşünüyorum ama güneydoğuya hiç gitmedim tamamen batıdan tanıdığım arkadaşlarıma göre bu izlenimim

KARABOĞA

Well-known member
Country
Turkey
önceden bunu konuştuk ama yine de söylemek istiyorum. bence eğer trollemiyorsan şuan önce kimlik sorunun aşman lazım çünkü testten sonra baya hüsrana uğrarsın türk olmaman kendini türk hissetmene engel değil bu ülkede milyonlarca boşnak arnavut var kendini türk hisseden ha tabi görüşüm illa hepiniz kendinizi türk hissedin değil örneğin ben hem gürclüğümle hem türklüğümle gurur duyuyorum

KARABOĞA

Well-known member
Country
Turkey
TA'daki insanlar neden öyle sınıflandırma yaptı o zaman dalga mı geçtiler?
dediğim gibi sen türküm dedikten sonra gelen sınıflandırmalar onlar sınıflandırma işini genelde hep böyle yapıyorlar önceden atlanto-med sınıflandırdıkları adamı türk olduğunu öğrendikten sonra proto iranid olarak sınıflandıran gördüm orada