What's new
Anthro World Forum

This is an anthropology forum where we cover all sorts of topics and discussions. Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts. Register today to become a member!

Classify Arda Kural

KARABOĞA

Well-known member
Country
Turkey
0
3351369_7d4e523b132a6010ed1ab1d86a0e48a0_640x640.jpg

and current version

s-ea1d1c918a422e6a7210c75da3436631206cf69f.jpg
s-feb89efec042101597e849603f0fe595d48f14be.jpg

KARABOĞA

Well-known member
Country
Turkey
if i didnt have my family helping me i would also have had to live on the street when i was ill

psychosis and ocd are horrible
thank god you are fine now

i have minor ocd even it sometimes makes my life hard i can't imagine how difficult the advanced level would be

Kurdquistador

Moderator
Staff member
What exactly is obsessive compulsive disorder? what are the symptoms? how do i know i have ocd?

when your brain forces you to do something (often repeatedly . like washing your hands many times even though there is no need to ) or when your brain has thoughts that you dont want to but you can not get them out of your head and they bother you and are uncomfortable

KARABOĞA

Well-known member
Country
Turkey
What exactly is obsessive compulsive disorder? what are the symptoms? how do i know i have ocd?
bazı şeylere çok takılmak her şey olabilir benimki hastalık hastalığı olarak vardı ama sadece o değil bazı şeyleri de çok düşündüğüm oluyor ama benim tedavilik bir durumum yoktu sadece üniversite sınavı dönemimde çok artmıştı ondan gittim doktora ufak çaplı etki eden bi antidepresan vermişti çok az kullandım ve bıraktım pek bir işe de yaradığını sanmıyorum ama zamanla zaten baya azaldı benim kaygılarım

benimki çoğu insanda olabilen bir durum sanırım öyle demişti psikiyatrist ama daha ileri seviyelerde sıkıntı yaratıyor.

Kurdquistador

Moderator
Staff member
bazı şeylere çok takılmak her şey olabilir benimki hastalık hastalığı olarak vardı ama sadece o değil bazı şeyleri de çok düşündüğüm oluyor ama benim tedavilik bir durumum yoktu sadece üniversite sınavı dönemimde çok artmıştı ondan gittim doktora ufak çaplı etki eden bi antidepresan vermişti çok az kullandım ve bıraktım pek bir işe de yaradığını sanmıyorum ama zamanla zaten baya azaldı benim kaygılarım

benimki çoğu insanda olabilen bir durum sanırım öyle demişti psikiyatrist ama daha ileri seviyelerde sıkıntı yaratıyor.

sakın esrar ve fazla alkol icme . sakın bak ....

daha agir uyusturucudan bile bahsetmiyorum

KARABOĞA

Well-known member
Country
Turkey
sakın esrar ve fazla alkol icme . sakın bak ....

daha agir uyusturucudan bile bahsetmiyorum
esrar ve uyuşturucu ile işim yok ama alkolü bazen fazla kaçırdığım oluyor. neden ki? bahsettiğim olay 3 yıl önceydi bu arada 2019'da kullandım ve 1 ay bile değildi kullanma sürem.

Kurdquistador

Moderator
Staff member
esrar ve uyuşturucu ile işim yok ama alkolü bazen fazla kaçırdığım oluyor. neden ki? bahsettiğim olay 3 yıl önceydi bu arada 2019'da kullandım ve 1 ay bile değildi kullanma sürem.

cünkü eger sende okb ve kaygilar filan hafif de olsa vardiysa uyusturucu ve alkol bunu daha yüksek oranlara götüre bilir

KARABOĞA

Well-known member
Country
Turkey
cünkü eger sende okb ve kaygilar filan hafif de olsa vardiysa uyusturucu ve alkol bunu daha yüksek oranlara götüre bilir
anladım evet haklısın ben doğuştan heyecanlı yapıda bir insanım ve bazen alkol fazla geldiği zaman çok nadirde olsa gereksiz gerilme durumu olabiliyor. gerginlik derken sinir falan anlamında değil vücutta oluşan rahatsızlık hali diyeyim.