he lived like a homeless before now still better than beforehe also had psychosis like me
i think his medication make him fat
agree, he looks something like thisAndronovo turanid+nordid ınfluence
he lived like a homeless before now still better than before
thank god you are fine nowif i didnt have my family helping me i would also have had to live on the street when i was ill
psychosis and ocd are horrible
What exactly is obsessive compulsive disorder? what are the symptoms? how do i know i have ocd?
bazı şeylere çok takılmak her şey olabilir benimki hastalık hastalığı olarak vardı ama sadece o değil bazı şeyleri de çok düşündüğüm oluyor ama benim tedavilik bir durumum yoktu sadece üniversite sınavı dönemimde çok artmıştı ondan gittim doktora ufak çaplı etki eden bi antidepresan vermişti çok az kullandım ve bıraktım pek bir işe de yaradığını sanmıyorum ama zamanla zaten baya azaldı benim kaygılarımWhat exactly is obsessive compulsive disorder? what are the symptoms? how do i know i have ocd?
bazı şeylere çok takılmak her şey olabilir benimki hastalık hastalığı olarak vardı ama sadece o değil bazı şeyleri de çok düşündüğüm oluyor ama benim tedavilik bir durumum yoktu sadece üniversite sınavı dönemimde çok artmıştı ondan gittim doktora ufak çaplı etki eden bi antidepresan vermişti çok az kullandım ve bıraktım pek bir işe de yaradığını sanmıyorum ama zamanla zaten baya azaldı benim kaygılarım
benimki çoğu insanda olabilen bir durum sanırım öyle demişti psikiyatrist ama daha ileri seviyelerde sıkıntı yaratıyor.
can you give an example? I do not fully understand. now if i am constantly classifying myself, am i ocd?
esrar ve uyuşturucu ile işim yok ama alkolü bazen fazla kaçırdığım oluyor. neden ki? bahsettiğim olay 3 yıl önceydi bu arada 2019'da kullandım ve 1 ay bile değildi kullanma sürem.sakın esrar ve fazla alkol icme . sakın bak ....
daha agir uyusturucudan bile bahsetmiyorum
esrar ve uyuşturucu ile işim yok ama alkolü bazen fazla kaçırdığım oluyor. neden ki? bahsettiğim olay 3 yıl önceydi bu arada 2019'da kullandım ve 1 ay bile değildi kullanma sürem.
XD i don't think soI understand. For example, my dear wants to masturbate. am i ocd?
I understand. For example, my dear wants to masturbate. am i ocd?
anladım evet haklısın ben doğuştan heyecanlı yapıda bir insanım ve bazen alkol fazla geldiği zaman çok nadirde olsa gereksiz gerilme durumu olabiliyor. gerginlik derken sinir falan anlamında değil vücutta oluşan rahatsızlık hali diyeyim.cünkü eger sende okb ve kaygilar filan hafif de olsa vardiysa uyusturucu ve alkol bunu daha yüksek oranlara götüre bilir
you need to stop dude lolI can not hold myself. sometimes i do it 7 times a day lol