Insanlar beni gördüklerinde mardinli veya Urfalı zannediyorlar, şimdi anlıyorum neden öyle zannetiklerini. Urfa'da ve Mardin'deki insanlarda yoğun Afrika ve Güney Asya karışımlı insanlar var
Ikinci adam açıkça Kafkas negroid karışımı görünüyor, sıradışı bir görünüm gerçekten
Tahmin ettikleri şehirler bunlar maalesef, başka bir şehir söylemiyorlar
Haklısın,bende eskiden onları Kürt zannediyordum ama değiller, kahverengi veya yoğun kahverengi olmayan bir Kürt gördüğümde sasiriyordum eskiden şimdi şaşırmıyorum. Ben İranlılari bile güney asyalı fenotiplerin yaygın olduğu bir yer zannediyordum ama çok yoğun değilmiş.and how is it a surprise that people have a wrong image of kurds in their mind when gypsies (like him) get labeles as "kurdish" ?
Haklısın,bende eskiden onları Kürt zannediyordum ama değiller, kahverengi veya yoğun kahverengi olmayan bir Kürt gördüğümde sasiriyordum eskiden şimdi şaşırmıyorum. Ben İranlılari bile güney asyalı fenotiplerin yaygın olduğu bir yer zannediyordum ama çok yoğun değilmiş.
17-18 yaşındayken öyle zannediyordum. Şimdi öyle zannetmiyorumkürtler "kahverengi" degil ki . nasil sasiriyordun ?
cingenelerin ten rengi bizimkinden farkli . yüzleride öyle
17-18 yaşındayken öyle zannediyordum. Şimdi öyle zannetmiyorum
Mortimer'e hangi etnik kökenleri geçebilirim diye sorduğumda paki, Kürt ve çingene olarak geçersin dedi
LOL sadece LOL
Bu güney asya illede çingeneden mi geçmiştir?